dijous, 3 d’abril del 2014

TROBADA DE BIBLIOTECARIS ESCOLARS A L'IES SANTA MARGALIDA

Aquest cap de setmana passat la comissió de la biblioteca del centre va organitzar un intercanvi d'experiències dins el marc de les biblioteques escolars.
El dissabte dematí va començar amb la presentació del grup Bibliomèdia de Catalunya i el grup del Seminari de biblioteques escolars de Mallorca. Posteriorment, es varen exposar una sèrie d'experiències de biblioteques escolars, tant de Catalunya com de Mallorca.
L'horabaixa vàrem visitar la Biblioteca de Can Torró, on na Francina Rincon ens va explicar la seva història i el seu funcionament.
El diumenge Joan Gelabert va ser el guia d'una ruta literària que va recórrer el nucli antic de Palma, ruta que va tenir com a protagonistes alguns dels principals escriptors de Mallorca. Vàrem començar l'itinerari a la plaça Major, després visitàrem la casa del poeta Joan Alcover (actual seu de l'Obra Cultural Balear), la Seu, Cort, Santa Eulàlia, Sant Francesc...
El grup de bibliomèdia ens va obsequiar amb un llibre d'Antoni Gaudí. Des de la biblioteca i de part de tots els membres del centre volem donar les gràcies per aquest regal.
Han estat dos dies molt intensos i profitosos. Esperam poder seguir col·laborant en posteriors anys en iniciatives com aquestes.

Bibliomèdia-Mallorca


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada