dijous, 23 de març del 2023

I CONCURS DE LLIBRE TRÀILER «FOMENT DE LA LECTURA»

Enguany en el nostre centre inaugurem un nou concurs per celebrar Sant Jordi. Es tracta de premiar els millors llibres tràiler. I per qui no ho sàpiga, un book trailer és un petit vídeo, alguna cosa semblança als quals es fan de les pel·lícules, que promociona o anticipa un llibre. També es pot accedir al concurs mitjançant la modalitat d'imatge o pòster promocional.

Aquí abaix teniu les bases del concurs:

 1. Pot participar tot l'alumnat del centre presentant fins dos vídeos tràiler o imatges (pòster).

 2. La temàtica dels vídeos o imatges ha de tenir relació amb la promoció d’un llibre com a mínim.

 3. El material s'ha d'enviar per correu electrònic a bibliotecaiessantamargalida@gmail.com i s'ha d'adjuntar per escrit un resum del llibre que s’ha promocionat. Cal posar a més, el nom, cognoms, curs i grup de l'autor. Per cada vídeo o imatge que es presenti s'ha d'enviar un correu distint, sobre el mateix llibre o sobre llibres distints.

 4. El termini d'enviament del material acaba el divendres 26 maig.

 5. En el cas dels vídeos promocionals s’ha d’enviar o compartir el seu enllaç (Youtube, TikTok, etc.) i les imatges han de tenir format JPG o PNG i una mida màxima de 3Mb que permeti el seu enviament. En cas de tenir problemes en l'enviament via e-mail, contacta amb els professors de plàstica o amb el responsable de la biblioteca abans de finalitzar el termini de lliurament.

 6. Els vídeos i imatges han de ser respectuosos i guardar el decòrum pertinent. Teniu informació de cóm s’ha de fer un book trailer al blog de la Biblioteca: bibliotecaiessantamargalida.blogspot.com/

 7. El centre podrà exposar els vídeos i les imatges a la seva web institucional o Instagram. Els materials guanyadores quedaran en propietat de l'IES Santa Margalida qui podrà fer-ne ús incondicionalment.

 8. El jurat estarà compost de personal del centre qui podrà declarar deserta una o totes les categories.

 9. El material audiovisual no poder ser subjecte a drets d'autor i, per tant, l'autor de l'enviament és únic responsable de la mateixa.

 10. Hi ha tres categories:

  a) Alumnat de 1r i 2n d'ESO

  b) Alumnat de 3r, 4t d'ESO i Formació bàsica

  c) Alumnat de Batxillerat i Cicle Formatiu.

 11. La decisió del jurat, que serà inapel·lable, i el lliurament dels premis es farà 5 de juny


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada