dijous, 15 d’abril de 2021

IX CONCURS DE FOTOGRAFIA «FOMENT DE LA LECTURA»

Amb motiu del certamen sobre Joan Mascaró i Fonés es convoca el IX Concurs de fotografia "foment de la lectura". Les bases del concurs són les següents:

1. Pot participar tot l'alumnat del centre presentant fins dues imatges.
2. La temàtica de les imatges ha de tenir relació amb la poesia i la primavera.
3. La imatge s'ha d'enviar per correu electrònic a
bibliotecaiessantamargalida@gmail.com i s'ha d'adjuntar per escrit un eslògan o frase que expliqui el sentit de la imatge així com el que representa i, si cal, el lloc on ha estat presa la imatge. Cal posar a més, el nom, cognoms, curs i grup de l'autor de la imatge. Per cada imatge que es presenti s'ha d'enviar un correu distint.
4. El termini d'enviament de les imatges acaba el divendres 30 d'abril. La decisió del jurat, que serà inapel·lable, i el lliurament dels premis es farà el 7 de maig.
5. Les imatges han de tenir format JPG o PNG i una mida màxima de 3Mb que permeti el seu enviament. En cas de tenir problemes en l'enviament via e-mail, contacta amb els professors de plàstica abans de finalitzar el termini de lliurament.
6. Les imatges poden tenir aplicats filtres de millora però no s'admetran imatges retocades.
7. El centre podrà exposar les imatges al centre o a la seva web institucional. Les imatges guanyadores quedaran en propietat de l'IES Santa Margalida qui podrà fer-ne ús incondicionalment. 
 

 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada