dijous, 23 de gener del 2014

NOVETATS BIBLIOGRÀFIQUES DE GENER

Ens han arribat nous llibres a la biblioteca:




 “Us vull explicar una història. És la història d’un nen que va néixer el 18 de juliol de 1990, a Barcelona. La història d’un nen que va néixer abans del que estava previst de les ganes que tenia de veure món, i també la història del que va passar amb aquestes ganes de conèixer gent i coses noves. Evidentment, és una història d’aventures.”





«John Carlin ha sigut molt valent escrivint com ha escrit sobre aquest país, dient coses que molts periodistes no haurien dit mai.»


Combatent per la llibertat i estadista a parts iguals, Nelson Mandela ha dominat l’escena mundial durant les últimes tres dècades, i ha deixat un llegat que el situa en el panteó dels dirigents més exemplars de la història.



 
Tres homes i una muntanya; tres homes i una aventura impossible. Una expedició al Nepal més indòmit, el dels horitzons més llunyans i els pics més remots, amb escalades inversemblants, descensos intrèpids, reptes, riscos, perills i decisions a vida o mort. Una expedició que és alhora una recerca, una evasió i un retrobament, on les emocions es multipliquen i els sentiments es viuen a flor de pell; on les paraules, els silencis i els records adquireixen noves profunditats.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada