dijous, 7 de març del 2013

CONCURS DE FOTOGRAFIA. L'AMETLA I L'AMETLERAR A SANTA MARGALIDA

L'Ajuntament de Santa Margalida ha organitzat un concurs de fotografia sobre l'AMETLA I L'AMETLERAR.



Animau-vos a participar.

Aquí teniu les bases del concurs:
Temàtica
L’ametla i l’ametlerar (flor d’ametler, l’arbre, les branques, llenya, la feina, etc) al municipi de Santa Margalida durant els mesos de gener, febrer i març.
S’ha indicar on s’ha fet la fotografia i quan.
Finalitat
Continuar promocionant la Fira de l’Ametla de Santa Margalida i, en general, la difusió entre la ciutadania de la vinculació del municipi de Santa Margalida amb aqueix conreu i els derivats d’aquest.
Desenvolupament
Cada persona podrà presentar fins a tres fotografies. Aquelles que se seleccionin seran impreses, amb format din a3, a cost i despesa de l’Ajuntament de Santa Margalida i exposades amb motiu de la Fira de Santa Margalida.
Premis
Seran lliurats durant l’exposició, amb motiu de la Fira de Santa Margalida. Hi haurà dues categories:
-          General: tres premis (1r: 125€; 2n: 75€, 3r: 50€). 
-          Juvenil (fins 20 anys, inclòs): un únic premi de 50€.
Els premis no són acumulatius (cada persona només en podrà tenir un).
Format de lliurament de les fotografies
Digital, sempre amb alta resolució. Cada una de les imatges s’ha de lliurar, per separat i per correu electrònic a santamargalidaterradametles@gmail.com.
S’ha de fer constar el nom, DNI, telèfon i, el correu electrònic, si és diferent d’aquell del qual es remet la fotografia. A cada imatge hi hauran de constar el nom i els dos llinatges de l’autor i el número de la imatge. També es poden lliurar, dins un únic CD i carpeta, titulat amb el nom del participant, i on constin també les dades personals abans indicades, a les dependències municipals (Casa de la Vila, Oficines Municipals de Can Picafort i de Son Serra, bliblioteques de cada un dels nuclis de població).
Termini de lliurament
Fins al 12 de març (inclòs).

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada