dilluns, 11 de maig del 2015

FRANCISCA ESTELRICH VENY, GUANYADORA DEL CONCURS "NOSALTRES LLEGIM, I TU"

Estam d'enhorabona, ja que na XESCA ESTELRICH VENY ha estat una de les guanyadores del concurs NOSALTRES LLEGIM, I TU, certamen organitzat dins el marc del Dia Internacional del Llibre Infantil. Aquest concurs consistia en realitzar una selfie amb amics, família... i aquests amics, familiars... havien de tenir un llibre cadascun, a més d'explicar el motiu de la seva elecció.
Aquest concurs està organitzat per l'OEPLI (Organización Española para el Libro Infantil y Juvenil), juntament amb les seves quatre seccions (Consejo General del Libro Infantil y Juvenil, Consell Català del Llibre Infantil i Juvenil -ClijCAT-, Associació Galega do Llibre Infantil i Xuvenil -Gálix- i Galtzagorri  Elkartea). 
El lliurament dels premis es farà en el marc de l’acte de 10è Premi de Literatura Infantil ATRAPALLLIBRES que celebrarem el proper dia 2 de juny a les 10,30 hores a l’auditori de la biblioteca Jaume Fuster de Barcelona (plaça Lesseps).
Per tant, hi ha participat alumnat d'arreu de l'Estat espanyol, d'aquí la seva importància del premi que ha obtingut na Xisca, enhorabona!





Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada