diumenge, 4 de maig del 2014

DIA 30 D'ABRIL, CELEBRAREM LA DIADA DE SANT JORDI

Aquest any la diada de Sant Jordi ha coincidit amb la setmana de les festes de Pasqua. Per aquest motiu, la diada de Sant Jordi l'hem celebrada el dia 30 d'abril.
Al hall de l'institut, durant el temps de l'esplai i fins a les 12h, s'ha instal·lat una paradeta de llibres a càrrec de la llibreria Bergas de sa Pobla. Hi hem pogut veure les darreres novetats bibliogràfiques del moment.

També hem pogut veure els treballs realitzats pels alumnes de 2n d'ESO que han fet a l'assignatura de català. Han realitzat poemes relacionats amb autoretrats, poemes tots ells molt originals i que destacaven per la seva qualitat literària.

A la 1 del migdia, i amb l'assistència de tot l'alumnat del centre, ha començat al saló d'actes l'acte central de la diada. Primer de tot, hi ha hagut una actuació musical dels alumnes de 1r d'ESO, dirigits per la professora Joana Ordinas.

Posteriorment, hi ha hagut el lliurament del III Concurs de Fotografia "Foment de la Lectura". Els guanyadors han estat

Marta Amengual (4t ESO)
Ana Porcel (1r Batxillerat)




Seguidament, hi ha hagut una representació teatral a càrrec de l'alumnat de 3r ESO, alumnat que fan el taller de teatre sota la direcció de Joan Gelabert.

Finalment, i per tancar l'acte, s'han lliurat els VI premis literaris Joan Mascaró i Fornés. Els  guanyadors són:

POESIA: 
Clara India Dolosi (1r ESO)
 Marta Amengual Beltrán (4t ESO) 
Julia Frau Rodríguez (2n Batx)
NARRATIVA: 
Bàrbara Rosselló Aloy (1r ESO) 
Miriam Méndez Mesa (3r ESO)
 Bàrbara Castelló Bergas (2n Batx) i Antoni Rosselló Roig (2n Batx)





Des d'aquí volem agrair la participació de tot l'alumnat, de tots els membres del jurat i de l'Ajuntament de Santa Margalida per la seva col·laboració, i especialment a la regidora de Cultura Beatriz Gamundi.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada