dimarts, 23 d’octubre del 2012

DIA INTERNACIONAL DE LA BIBLIOTECA

Dia 24 d'octubre se celebra a gran part del món el Dia Internacional de la Biblioteca. Per aquest motiu la Biblioteca Joan Mascaró i Fornés de Santa Margalida ha tret a la plaça de la vila les principals novetats editorials, les publicacions periòdiques, etc, amb la finalitat de donar a conèixer el fons bibliogràfic de la biblioteca.
Dins aquest fons bibliogràfic, l'alumant de 1r d'ESO ha pogut observar que tenen tots els llibres de lectura del curs escolar 2012-13.
A més, durant la visita, els alumnes de 1r E i 1r D han estat entrevistats per la televisió autonòmica de les Illes Balears (IB3) i han respost a preguntes que estaven relacionades amb la lectura.
Des d'aquí volem felicitar la Biblioteca Joan Mascaró i Fornés pel desenvolupament d'aquesta activitat i per la col·laboració existent amb l'Institut de Santa Margalida.

Aquí teniu l'enllaç per veure la notícia que ha sortit al programa LA MIRADA d'IB3

LA MIRADA IB3 (min 11:30)







2 comentaris:

  1. Aquest video m'agrada molt.
    María José garcía lopéz

    ResponElimina
  2. Em dic Agustina Göldy, el dia que els meus companys varen anar al carrer a mirar els llibres jo no hi era, però després a l'institut vaig veure el vídeo i em va agradar molt.

    ResponElimina