CONCURS FOTOGRÀFIC 2019

VIII CONCURS DE FOTOGRAFIA SOBRE EL FOMENT DE LA LECTURA


L'objecte d'aquestes bases és establir les normes de participació al Concurs de fotografia sobre el foment de la lectura.
 1. Pot participar tot l'alumnat del centre presentant fins dues imatges.
 2. La temàtica de les imatges ha de tenir relació amb la lectura.
 3. La imatge s'ha d'enviar per correu electrònic a bibliotecaiessantamargalida@gmail.com i s'ha d'adjuntar per escrit un eslògan o frase que expliqui el sentit de la imatge així com el que representa i, si cal, el lloc on ha estat presa la imatge. Cal posar a més, el nom, cognoms, curs i grup de l'autor de la imatge. Per cada imatge que es presenti s'ha d'enviar un correu distint.
 4. El termini d'enviament de les imatges acaba el dimecres 10 d'abril.
 5. Les imatges han de tenir format JPG o PNG i una mida màxima de 3Mb que permeti el seu enviament. En cas de tenir problemes en l'enviament via e-mail, contacta amb els professors de plàstica abans de finalitzar el termini de lliurament.
 6. El centre podrà exposar les imatges al centre o a la seva web institucional. Les imatges guanyadores quedaran en propietat de l'IES Santa Margalida qui podrà fer-ne ús incondicionalment.
 7. El jurat estarà compost de personal del centre qui podrà declarar deserta una o totes les categories.
 8. Les imatges no poder ser subjectes a drets d'autors i, per tant, l'autor de l'enviament és únic responsable de la mateixa.
 9. Hi ha tres categories:
  a) alumnat de 1r i 2n d'ESO
  b) alumnat de 3r, 4t d'ESO, Formació bàsica i Cicle Formatiu
  c) alumnat de batxillerat i cicle formatiu.
 10. La decisió del jurat, que serà inapel·lable, i el lliurament dels premis es farà 17 d'abril.


IES Santa Margalida, febrer 2019
Aquí teniu un blog a on hi ha una notícia relacionada amb el món de la fotografia, es va publicar el 31 de maig de 2012. La podeu cercar al blog escrivint bibliografia bàsica sobre fotografia
         

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada